In LSD Veritas -

Benvinguts al meu racó.


El motor de la humanidad es la propaganda.

viernes, 1 de abril de 2011

L'arbre de Guernica. (1975) Fernando Arrabal VOS

Cuando estalla la Guerra Civil española un excéntrico pintor americano, Goya, se encuentra alojado en el castillo del conde de Cerralbo. (FILMAFFINITY)

Enlace megaupload:   http://www.megaupload.com/?d=ACBWGX0V
Enlace subtítulos castellano: http://www.subdivx.com/index.php?accion=5&masdesc=&buscar=l%B4arbre+de+guernica+%281975%29

4 comentarios:

DTC dijo...

Bona aquesta, Matapuces. Justament ara l'he pujat aquí: http://navigantibuscumstultiferanavis.blogspot.com.es/2012/06/fernando-arrabal-larbre-de-guernica.html

Matapuces dijo...

Benvingut DTC, ja fa temps que vaig descobrir a Fernando Arrabal, i potser és la millor pel.lícula que he vist d´aquest autor.
He vist que també tens penjada "M´enterro en els fonaments" basada en la novel.la de M. Pedrolo, la vaig subtitular al castellà.

Salutacions.

DTC dijo...

Doncs es molt probable que l'hagues aconseguit a trevés d'algun ellaç que debies penjar, potser... Totes maneres bona feina. Tampoc no es una gran peli, no esta mal. Millor la novel·la, com es sol dir...
Per cert, Matapuces, no coneixeras pas alguna web o blog sobre cinema fet a Catalunya o fet en català, sobre la seva historia i el moment actual. Que parli de cine i de cineastes d'aquí, més enllà del comercial Pa negre o REC, de la tonteria del Ventura Pons o Bigas Luna, de la pendanteria de Serra o Portabella... Hi ha alguna cosa més per la xarxa? Gracies per tot.

Matapuces dijo...

Conec algun director català i la seves obres com Jordi Grau, Joaquim Jordà, Xavier Montanyà, entre altres, però desconec si hi ha alguna web que es dediqui exclusivament al cinema en català. Tot i així és interesant investigar sobre el cinema que es feia a Catalunya fa uns quants anys.

José Maria Nunes tambè es un bon director de l´escola de Barcelona encara que no fos català.

Jaime Camino tambè em sembla un director bó.