In LSD Veritas -

Benvinguts al meu racó.


Todo está sujeto a interpretaciones, por lo tanto la realidad es subjetiva y las formas de pensar y vivir son caóticas y conflictivas. El pensamiento enmascara a menudo la verdad de los hechos. La realidad ya no puede ser objetiva. Todo pasa por el filtro del pensamiento y el individuo deja de observar los hechos tal como son.

lunes, 17 de agosto de 2015

COMUNICAT DE CNT IGUALADA DAVANT LES OPERACIONS BATEJADES: ARANYA


L'operació està dirigida pel jutge Central d'Instrucció número 3 de l'Audiència Nacional, Javier Gómez Bermúdez. Creant de nou la imatge de super jutge justicier.
La paraula «terrorisme» té fortes connotacions polítiques i posseeix elevada càrrega emocional i això dificulta consensuar una definició precisa. És comú l'ús de la paraula per part de governs per acusar els seus opositors.
L'abril passat, les forces de seguretat ja van detenir una vintena de persones per enaltiment del terrorisme. Van quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar davant la "Justícia". La majoria segueix a l'espera de judici, però una part ha acceptat condemnes de fins a un any de presó, el que els marca amb una creu en els antecedents policials, com una cosa que no són; terroristes.
Inculpats per enaltiment del terrorisme en les xarxes socials com Twitter i Facebook. CNT IGUALADA denunciem i rebutgem la falta d'ètica d'aquest tipus de plataformes, que ven informació sense escrúpols.
Arran de l'assassinat de la presidenta de la Diputació de Lleón Isabel Carrasco també es van produir diverses detencions per crides a les xarxes a matar polítics.
Entenem que podria ser terrorisme, llançar pilotes de goma sabent que deixessin cec a algú tard o d'hora, o la ideologia nazi que si que deixo milions de morts.
Un dels detinguts es troba el líder del grup Def con Dos, César Montaña Lehmann, ens fa pensar que es persegueix a persones en concret, un flagrant assetjament a la llibertat de fer lletres musicals, encara que de nou tornem a fer èmfasi en què les lletres neonazis o franquistes, no són portades davant la "justícia".
Els investigadors agents de la Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil dedicats a la lluita antiterrorista van posar en marxa el dispositiu i CNT IGUALADA opina sobre l'operació Aranya: Nosaltres defensarem amb tota la nostra força, la llibertat d'opinió, per que no creiem que aquesta nova persecució implacable serveixi mes que per satisfer l'ànsia de minar tota ideologia dissident. La injusta llei mordassa ja aquesta utilitzant el seu retolador de marcar contra la població, cosa que rebutgem categòricament.
No entenem si és que els sobra el temps en la veritable lluita antiterrorista que mata persones, que han d'atacar al proletariat per paraules que lluny de ser terroristes no són mes que opinions d'un moment puntual, a CNT IGUALADA ens sembla mes aviat una estratègia de la por perquè la gent temi opinar contra ells.
Creiem que és implícit l'assetjament a l'opinió o alleujament temporal en un mitjà com internet ... si haguessin de detenir per pensar en un bar, no tindrien cap innocent entre la població. Si els acudits d'humor negre fossin delicte, més de la meitat dels humoristes serien empresonats. Tot això sembla cortina de fum per tapar els seus errors i abusos.

CNT IGUALADA A 3 D'AGOST DE 2015


2 comentarios:

Piedra dijo...

Los que usan el "tuister" para decir cosas malas en vez de para rezar, son ETA.

Albert dijo...

Todos somos potencialmente terroristas si opinamos contra el Estado.

Salut Piedra.